"Експерт М София" ЕООД извършва за нас пълно финансово-счетоводно обслужване, като и отделни счетоводни, данъчни финансови консултации, като по този начин допринася за нашия успех.

Избирайки "Експерт М София" ЕООД Вие ще получите експертно финансово-счетоводно обслужване от професионалисти.

Здравко Русев, Управител
"Нидакс България" ЕООД

Екипа на "Експерт М София" ЕООД винаги проявява професионализъм, работи качествено и бързо. Това ни прави уверени, че приоритета за работа на дружеството са нуждите на техните клиенти, което е предимство пред техните конкуренти.

Във връзка с гореизложеното можем да дадем отлична оценка на услугите на "Експерт М София" ЕООД и да ги препоръчаме като партньор на техни потенциални клиенти.

Петър Николов, Управител
"Итака П и П" ООД

Ние, от "Интелигентни Трафик Системи" АД, сме доволни от лоялността и отличното финансово-счетоводно обслужване, което получаваме от "Експерт М София" ЕООД. Екипа на фирмата винаги е реагирал навременно и компетентно на всякакви въпроси относно българското счетоводно законодателство, данъчно облагане и др.

Съвместната ни работа, професионализъм и ползотворното ни сътрудничество ни дават основание на препоръчаме "Експерт М София" ЕООД като надежден партньор на фирми, които имат нужда от професионални счетоводни услуги.

Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор
"Интелигентни Трафик Системи" АД